Tanúsítvány

Díjmentes szűrőszoftver

TÉVÉZZ OKOSAN!

Jelenlegi hely

Címlap » Internet

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/hfc/www_drupal/includes/menu.inc 579 sor).

A kapcsolódás

A szolgáltatás megrendelése után az internet szolgáltatás bekötését, telepítését kollégáink elvégzik otthonában.

A kapcsolódás elengedhetetlen része a kábelmodem, melyet a HFC-Network Kft. biztosít. Ez az eszköz a szolgáltató tulajdonát képzi. Annak működéséért, meghibásodás esetén pedig cseréjéért a HFC-Network Kft. a felelős. Ez az a pont, ahol az internet szolgáltatás átadása történik.

A kábelmodemre csatlakoztatott számítógépen az internet hozzáférés beállítását kollégáink az első telepítéskor díjmentesen elvégzik, amennyiben erre Ön igényt tart.

Amennyiben ezt a műveletet a későbbiekben Ön egyedül szeretné elvégezni, abban az esetben nyújt segítséget az alábbi néhány pont.

- A kapcsolódáshoz felhasználónévre vagy jelszóra nincs szükség. A helyes beállítások alkalmazása esetén számítógépén minden bekapcsolás után az internet elérhető, nem kell külön csatlakozást kezdeményeznie.

- A kapcsolódáshoz számítógépe vagy routere automatikusan kap IP címet. Ezt a beállítást kell alkalmaznia abban az esetben, ha számítógépét újratelepíti vagy routerét cseréli. ( Windows esetében ez alapbeállítás. A routereknél általában dynamic IP -nek hívják, nem PPPoE !)

- Amennyiben a kábelmodemre csatlakoztatott eszközt (tehát a routert vagy a számítógépet) kicseréli, abban az esetben a kábelmodem újraindítása mindenképpen szükséges !