Tanúsítvány

Díjmentes szűrőszoftver

TÉVÉZZ OKOSAN!

Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/hfc/www_drupal/includes/menu.inc 579 sor).

Értesítés a kábeltelevíziós szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek módosulásáról

Tisztelt Előfizetőink!

 

Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a HFC-Network Kft. 2015. év március hó 01. napi hatállyal módosítja kábeltelevíziós szolgáltatásának (a továbbiakban: "szolgáltatás") Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF).

 

A módosítás indokául szolgál, hogy a Musicmix/SuperOne csatorna megszűnik, ezért kikerül kábeltelevíziós Alap csomagunkból. Helyén 2015. március 1-től a Paramount Channel filmeket sugárzó csatorna lesz látható.

 

Ezen időponttól elindítjuk továbbá a DigiFilm műsorát is, mely a kábeltelevízió Alap csomag mellé rendelhető meg kínálatunkból. Havi szolgáltatási díja bruttó 590 forint lesz.

Annak érdekében, hogy a csatorna tartalmát minden kábeltelevíziós ügyfelünk megismerhesse, 2015. március végéig a DigiFilm adását kódolatlanul, díjmentesen továbbítjuk. 2015. április 1-től csak az arra már előfizetéssel rendelkező háztartásokban  marad a csatorna továbbra is nézhető.

 

Fenti változtatások ÁSZF 4. sz. mellékletét érintik.

 

A HFC-Network Kft. szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban, valamint a www.hfcnetwork.hu weboldalon.

 

Amennyiben az előzőek szerinti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.

 

 

Tisztelettel: HFC-Network Kft.