Tanúsítvány

Díjmentes szűrőszoftver

TÉVÉZZ OKOSAN!

Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/hfc/www_drupal/includes/menu.inc 579 sor).

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek módosulásáról

Tisztelt Előfizetőink!

Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a HFC-Network Kft. 2014. év január hó 01. napi hatállyal módosítja kábeltelevíziós és internet szolgáltatásának Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF).

A módosításra az elosztott televíziós csatornákban bekövetkezett változás, illetve az internet csomagjaink sávszélességének emelkedése miatt volt szükség.

Ez alapján 2014. év január hó 01. napjától a szolgáltató irányadó Általános Szerződési Feltételeinek legfontosabb változásai a következők és mely miatt az alábbi tárgykörben, az alábbi feltételek módosulnak:

-         ÁSZF (vezetékes műsorjel elosztás) – 4. sz. melléklet.

-         ÁSZF (internet elérés) – 3. és 4. sz. melléklet.

 

A további részletekért kattintson ide...

A módosításról részletesen:

- Alap csomagunkban az m3 (Anno) csatorna váltja az Eurosport 2 csatornát. Az Eurosport 2 a D+ és D5 csomagban lesz továbbá elérhető
- a KidsCo csatorna 2014-től megszűnik, ezért D4 csomagunkból kikerül
- Az MTV Hungary megszűnik, helyette az MTV European csatornát terjeszti a műsorkészítő, továbbiakban ez lesz Alap csomagunk része
- Internet Mini csomag maximális sávszélessége 10 / 0,5 Mb/s-ra nő (6 / 0,25 Mb/s-ról)
- Internet Alap csomag maximális sávszélessége 20 / 1 Mb/s-ra nő (12 / 0,5 Mb/s-ról)
- Internet Normál csomag maximális sávszélessége 30 / 2 Mb/s-ra nő (20 / 1 Mb/s-ról)
- Internet Maxi csomag maximális sávszélessége 40 / 3 Mb/s-ra nő (30 / 2 Mb/s-ról)
- Internet Extra csomag maximális sávszélessége 80 / 6 Mb/s-ra nő (60 / 4 Mb/s-ról)

Jelen módosításokkal az érintett szolgáltatások díjai nem változnak !

 

A HFC-Network Kft. szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban, valamint a www.hfcnetwork.hu weboldalon.

Amennyiben az előzőek szerinti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.

Tisztelettel: HFC-Network Kft.